سفرهای غذایی
غذایی که می خورم به کجا می رود؟
هر وقت نوشیدنی یا غذایی را در دهانتان فرو می برید، از طریق لوله ای با فشار وارد معده تان می شود. معده ی شما غذا را نرم و له می کند و به صورت نوعی سوپ درمی آورد. سپس این «سوپ» با فشار به طرف لوله ی پیچ و خم دار و بسیار درازی به نام روده می رود. در آن جا ذرّات مفید غذا آن قدر ریز شده اند که می توانند جذب خون گردند و در سراسر بدنتان جاری شوند و برای زندگی و رشد شما انرژی تولید کنند.
* بدن شما با ایجاد احساس گرسنگی، به شما می گوید که به غذا نیاز دارد.
چرا به دستشویی می روم؟
بدن شما از بعضی قسمت های غذایی که می خورید نمی تواند استفاده کند. این موادّ اضافی به انتهای روده ها رانده می شوند. در این موقع است که به دستشویی می روید و آن را از بدن خود بیرون می کنید.
* به آبی که بدن شما احتیاج ندارد، ادرار گفته می شود. این ماده ی غیر ضروری از بدن شما خارج می شود.
* یکی دو روز طول می کشد تا آن چه خورده اید سفر خود را در بدن شما طی کند.
چرا دلم غارّ و غور می کند؟
وقتی معده ی شما چندین ساعت خالی بماند، با ماده ای شبیه هوا به نام گاز پر می شود. در این موقع، معده ممکن است مطابق معمول که غذا درون آن است، شروع به حرکت هایی کند که برای نرم و له کردن غذا لازم است. این حرکت ها به گاز فشار می آورد و صدای غارّ و غوری ایجاد می کند که کمی مثل صدای رعد است!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/azarshaf/domains/my21.ir/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399